Skip to Content

Kantefølflak in the news

Taste tests, product names, dialect words, cultural heritage, and packaging design - Kantefølflak has received a lot of attention in the media since the first chips made their way to stores in 2019. Here's a small selection (Norwegian links):

VG, February 18th 2022 - Food news review: Kantefølflak Fjellsalt earned a rating of 6 - The article is behind a payment wall.





NRK Radio: P3morgen - entertainment program. Aired on NRK P3 on Friday, January 7, 2022.

Maria has been out shopping for Friday's "Frønsj" (a kind of mix between breakfast and lunch – a meal that comes before lunch). She has found a special snack on the shelves that appeals greatly to mountain enthusiasts, namely "Kantefølflak."

It's all about our slightly unusual flavor, "Handmade potato chips with the taste of Brown Cheese." Unfortunately, this is not currently available in stores. Direct link: https://radio.nrk.no/serie/p3morgen/MYNR01000522#t=3h6m10s

Skip ahead 3 hours and 5 minutes into the program to "Frønsj." The segment lasts approximately 15 minutes, including musical interludes.


Dagligvarehandelen 9. februar 2021: Chips for fjellfolk! Last ned PDF i full størrelse her.



Aftenposten: MAT FRA NORGE, 5. utgave - mai 2020: Flak fra fjell – morgen middag og kveld

Last ned PDF i full størrelse her.


DAG OG TID 7. februar 2020: Arne Hjeltnes forteller om Kantefølflak


Dagligvarebloggen Consuming.no - Test av Kantefølflak m/Salt & grøn pepar


HYTTAVÅR: Repotasje om idéen som kom på Svalbard

i 2016, og prosessen frem til dagligvareprodukt i 2019. På tredje side

ble det satt av en notis om Potetchips i matlaging. Her finner du link til PDF med artikkelen (avbildet under).




NRK Radio: Opptur - radioprogrammet med mye frisk luft.
Sendt på NRK P1 søndag 14. oktober 2019 kl. 08:25.

"I dag får du møte en fersk potetgull-gründer og noen som er i ferd med å erobre verden med et nytt turprodukt. Ifølge en retorikkekspert er den gode historien viktig for å lykkes som gründer."

Det handler om gründervirksomhet fra 1t 21m, og ut programmet. Direktelink: https://radio.nrk.no/serie/opptur/DVFJ01008319/13-10-2019?fbclid=IwAR04GK-4XjoirVnz_8TeY3FqzkMoOP2dCGTpYNiNglEOTgZv7LiQV2KmYOY#t=1h21m40.0s


Hallingdølen: Klare for butikkhyllene - Hallingdølen 3. oktober 2019. Direktelink: https://www.hallingdolen.no/kultur/kantefollflaka-er-klare-for-butikkhyllene-1.2739755 Utklipp fra avisens dobbeltside (lavoppløselig jpg) under. Logg inn på direktelink for å lese artikkelen i sin helhet.




Hallingdølen: Ein heilt sprø idé - Hallingdølen 13. oktober 2018. Direktelink: https://www.hallingdolen.no/reportasje/ein-heilt-spro-ide-1.2506758?ck=1571132656768 Utklipp fra avisens dobbeltside (lavoppløselig jpg) under. Logg inn på direktelink for å lese artikkelen i sin helhet.