Publisert: 30.11.25 av Anders Medhus
Lesetid: 1min.
Kreative meisterkokkar er unntaket som stadfester regelen, for kven seier at Kantefølflak berre kan nytast rett ut av posen eller på fat?
Under bransjetreffet Matstreif fekk vi profesjonell kokkehjelp til å leike fram ein heilt ny kantefølrett.
Her er oppskrifta:
- Kantefølflak m/Fjellsalt
- Røykt Reinsdyrskav: Finnmarkrein
- Sylta pastinakk: Frebergs
- Ostesaus med Bufarost: Valdresmeieriet
- Krydra tyttebær: Røyland gård
- Sylta raudlauk: Bama
- Bladpersille Skjærgården gartneri
Dette gav meirsmak – no utfordrar vi deg: Kanteføl Pie, Svineføls freisting, Lakseføl Supreme? Har du ein idé eller ei oppskrift du gjerne vil dele, del ho med oss!
Vi lovar å teste ho og gje heiderleg omtale og merksemd til dei som fell i smak! Kanskje er det nettopp di oppskrift Meny-lauget tek med seg på neste års Matstreif? Vi tipsar dei med glede!
Publisert: 30.11.25 av Anders Medhus
Lesetid: 1min.






