Skip to Content

Kantefølflak i media og omtale i nyhetene

Smakstester, produktnavn, dialektord, kulturarv og pakningsdesign – Kantefølflak har fått mye omtale i media siden de første flakene fant veien til butikk i 2019.

Her er et lite utvalg:

VG, 18. februar 2022 - Test av Matnyheter. Kantefølflak m/Fjellsalt fikk terningkast 6 - Artikkelen ligger bak betalingsmur.




NRK Radio: P3morgen - underholdningsprogram.
Sendt på NRK P3 fredag 7. januar 2022

Maria har vært ute på handel til fredagens Frønsj (en slags blanding av frokost og lunsj – et måltid som kommer før lunsj). Hun har funnet en spesiell chips i hyllene som appellerer veldig til fjellfolk, nemlig Kantefølflak.

Det handler om den litt spesielle smaken vår, "Handlaget potetchips med smak av Brunost". Denne er dessverre ikke i handel akkurat nå. Direktelink: https://radio.nrk.no/serie/p3morgen/MYNR01000522#t=3h6m10s

Spol 3 timer og 5 minutter ut i programmet, til "Frønsj". Innslaget varer ca 15 minutter, inkludert musikkinnslag.


Dagligvarehandelen 9. februar 2021: Chips for fjellfolk! Last ned PDF i full størrelse her.



Dagdladet, mars 2021: Test av chips – vår Mango og raud chilipepar og vår Brunost fikk terningkast 5: https://www.dagbladet.no/mat/ny-chips---imponerende/73498146

Aftenposten: MAT FRA NORGE, 5. utgave - mai 2020: Flak fra fjell – morgen middag og kveld

Last ned PDF i full størrelse her.


DAG OG TID 7. februar 2020: Arne Hjeltnes forteller om Kantefølflak


Dagligvarebloggen Consuming.no - Test av Kantefølflak m/Salt & grønn pepper


HYTTAVÅR: Reportasje om ideen som kom på Svalbard

i 2016, og prosessen frem til dagligvareprodukt i 2019. På tredje side

ble det satt av en notis om Potetchips i matlaging. Her finner du link til PDF med artikkelen (avbildet under).




NRK Radio: Opptur - radioprogrammet med mye frisk luft.
Sendt på NRK P1 søndag 14. oktober 2019 kl. 08:25.

"I dag får du møte en fersk potetgull-gründer og noen som er i ferd med å erobre verden med et nytt turprodukt. Ifølge en retorikkekspert er den gode historien viktig for å lykkes som gründer."

Det handler om gründervirksomhet fra 1t 21m, og ut programmet. Direktelink: https://radio.nrk.no/serie/opptur/DVFJ01008319/13-10-2019?fbclid=IwAR04GK-4XjoirVnz_8TeY3FqzkMoOP2dCGTpYNiNglEOTgZv7LiQV2KmYOY#t=1h21m40.0s


Hallingdølen: Klare for butikkhyllene - Hallingdølen 3. oktober 2019. Direktelink: https://www.hallingdolen.no/kultur/kantefollflaka-er-klare-for-butikkhyllene-1.2739755 Utklipp fra avisens dobbeltside (lavoppløselig jpg) under. Logg inn på direktelink for å lese artikkelen i sin helhet.




Hallingdølen: En helt sprø idé - Hallingdølen 13. oktober 2018. Direktelink: https://www.hallingdolen.no/reportasje/ein-heilt-spro-ide-1.2506758?ck=1571132656768 Utklipp fra avisens dobbeltside (lavoppløselig jpg) under. Logg inn på direktelink for å lese artikkelen i sin helhet.