Publisert: 30.11.25 av Anders Medhus
Lesetid: 1min.
Kreative mesterkokker er unntaket som bekrefter regelen, for hvem sier at Kantefølflak bare kan nytes rett ut av posen eller på fat?
Under bransjetreffet Matstreif fikk vi kokkeprofesjonell bistand til å leke frem en helt ny kantefølrett.
Her er oppskriften:
- Kantefølflak m/Fjellsalt
- Røkt Reinsdyrskav: Finnmarkrein
- Syltet pastinakk: Frebergs
- Ostesaus med Bufarost: Valdresmeieriet
- Krydret tyttebær: Røyland gård
- Syltet rødløk: Bama
- Bladpersille Skjærgården gartneri
Dette ga mersmak - nå utfordrer vi deg: Kanteføl Pie, Svineføls fristelse, Lakseføl Supreme? Har du en idé eller en oppskrift du gjerne vil dele, del den med oss!
Vi lover å teste den og gi hederlig omtale og oppmerksomhet til de som faller i smak! Kanskje er det nettopp din oppskrift Meny-lauget har med seg på neste års Matstreif? Vi tipser de med glede!
Publisert: 30.11.25 av Anders Medhus
Lesetid: 1min.






