Kantefølflak i media og omtale i nyhetene
Diverse innslag frå Kantefølflak i media:
Aftenposten: MAT FRA NORGE, 5. utgave - mai 2020: Flak fra fjell – morgen middag og kveld
Last ned PDF i full størrelse her.
- - -
DAG OG TID 7. februar 2020: Arne Hjeltnes fortel om Kantefølflak
- - -
Dagligvarebloggen Consuming.no - Test av Kantefølflak m/Salt & grøn pepar
- - -
HYTTAVÅR: Repotasje om idéen som kom på Svalbard i 2016, og prosessen fram til dagligvareprodukt i 2019. På tredje side vart det satt av ein notis om Potetchips i matlaging. Her finn du link til PDF med artikkelen (avbilda nedanfor).
- - -
NRK Radio: Opptur - radioprogrammet med mykje frisk luft. Sendt på NRK P1 søndag 14. oktober 2019 kl. 08:25.
"I dag får du møte en fersk potetgull-gründer og noen som er i ferd med å erobre verden med et nytt turprodukt. Ifølge en retorikkekspert er den gode historien viktig for å lykkes som gründer."
Det handlar om gründervirksomhet frå 1t 21m, og ut programmet. Direktelink: https://radio.nrk.no/serie/opptur/DVFJ01008319/13-10-2019?fbclid=IwAR04GK-4XjoirVnz_8TeY3FqzkMoOP2dCGTpYNiNglEOTgZv7LiQV2KmYOY#t=1h21m40.0s
- - -
Hallingdølen: Klare for butikkhyllene - Hallingdølen 3. oktober 2019. Direktelink: https://www.hallingdolen.no/kultur/kantefollflaka-er-klare-for-butikkhyllene-1.2739755 Utklypp frå avisens dobbeltside (lavoppløselig jpg) under. Logg inn på direktelink for å lesa artikkelen i sin heilheit.
- - -
Hallingdølen: Ein heilt sprø idé - Hallingdølen 13. oktober 2018. Direktelink: https://www.hallingdolen.no/reportasje/ein-heilt-spro-ide-1.2506758?ck=1571132656768 Utklypp frå avisens 6 sider (lavoppløselig jpg) under. Logg inn på direktelink for å lesa artikkelen i sin heilheit.